Ünlülerin Gelinlik Modelleri

.

Ünlülerin Gelinlik Modelleri




Hilary Duff, 2010′da gerçekleşen nikah töreninde Vera Wang tasarımı vücudu saran, dökümlü etekli bu şık ve sade gelinliği tercih etti.



Ünlüler her zaman göz önünde oldukları için her seçimlerinde olduğu gibi gelinlik seçimlerine de özen göstermeleri gerekiyor. Gelinliklerinde daha çok sadelikten yana olan ünlülerin gelinlik seçimlerini bir araya getirdik. Bu seçimler, her ne kadar geçmiş yıllara ait modeller olsa da 2013 gelinlerine ilham olabileceklerini düşünüyoruz.




Anne Hathaway’in gelinliği Valentino imzalı. 2012 yılında Adam Shulman ile evlenen Hathaway’in gelinlik seçimine 1920′ler etkisi hakimdi.


Audrey Hepburn ilk evliliğini Mel Ferrer ile 1954 yılında gerçekleştirdi. Balmain tasarımı bu gelinlik sade olduğu kadar asil bir seçimdi. Bu romantik ve kadınsı tasarımı çiçekli bir taç ile süsleyen Audrey Hepburn, 2013 yılında bile bakıldığında stiliyle ilham oluşturmayı başarıyor.


Hepburn, ikinci evliliğini 1969′da Andrea Dotti ile yaptı. Evlilik töreninde bir eşarpla süslediği kısa etekli bir gelinlik tercih etti. Gelinliğin tasarımı Hubert de Givenchy’ye aitti.


Carolyn Bessette Kennedy, görülebilecek en sade gelinliğe sahip olabilir :) Sade çiçek, gösterişsiz ayakkabılar, duru bir gelinlik ve sade bir duvak…  Bessette, 1996′da yapılan törende Narciso Rodriguez tasarımı sade gelinliği tercih etti.


Cindy Crawford, 1998′de gerçekleşen nikah töreninde John Galliano tasarımı kısa etekli, dantelli bir gelinlik tercih etti.


Prenses Diana, 1981′deki evlilik töreninde uzun kuyruğuyla dikkat çeken gösterişli bir gelinlik tercih etti. Emanuel tarafından tasarlanan bu gösterişli gelinlik o dönem televizyonda canlı yayınlanmış düğün törenini izleyen herkesi büyülemeyi başarmıştı.


Gwen Stefani, 2002 yılında gerçekleşen düğün töreninde John Galliano tasarımı beyaz ve pembe renklerde bir gelinlik tercih etti. Etek kısmı pembe olan ve tül ve satenden hazırlanan bu gelinlik beyaza bağlı kalmak istemeyen gelinler için zevkli bir alternatif olabilir.


Ivanka Trump, 2009′da gerçekleşen düğün töreninde Vera Wang tasarımı tüller ve dantellerle süslü bir gelinlik giymeyi tercih etti.


Jessica Biel, 2012′de 100 davetlinin katılımıyla gerçekleşen törende Giambattista Valli tasarımı pembe bir gelinlik tercih etti.




Kate Middleton, 2011′de gösterişli bir düğünle Prens William ile evlenip Cambridge Düşesi ünvanı aldı. Törende sadeliği ile göz dolduran Middleton’ın gelinliği Alexander McQueen markasına aitti.

John Galliano tasarımı altın rengiyle süslenmiş sade gelinliği tercih eden Kate Moss 2011 yılında evlendi.

Alıntıdır

REKLAM

adsense

Popüler Yayınlar

GELİNLİK MODELLERİ

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı