2019 Straplez Gelinlik Modelleri Çok Şık

.








































Bu yıl tasarımlarımızda en dikkat çeken özellik elbettei sizlerinde hemen dikkatini çektiği gibi Straplez olmasıdır. yeni tasarımlarında yoğun ilgi görecek Straplez Gelinlik Modelleri ‘ni siz sevgili takipçilerinin ve evlilik hazırlığı yapan bayanların beğenisine sundu.


Çok şık olacağınıza inandığımız bu harika zarif gelinlik modellerini giydiğinizde siz de ne demek istediğimizi çok iyi anlayacaksınız. Özel olarak dikilen tasarımlarda her vücut tipine özel olarak hazırlanmış gelinlikler bulunmaktadır. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmaması için sizleri mutlaka mağazamıza bekliyoruz, iletişim sayfamızdaki yada randevu sayfamızdaki telefonlarımızdan bizi arayın ve randevunuzu bir an önce alın. Size düğün öncesi başlayarak düğün günü iççin gereken her konuda yardımcı olacağımızı biliniz.

2019 senesinde pek çok farklı gelinlik modelini gördük ve pek çoğu istenilen başarıyı gösterdi. Özellikle yaz aylarına girdiğimiz şu dönemde en çok tercih edilen gelinlikler arasında yer almayı başaran straplez gelinlik modelleri gerek tasarımı ile gerekse duruşu ile gelinlerin oldukça hoşuna gitti. Bu yüzdende tasarımcılar bu konu üstüne daha fazla gitti.

Son zamanlarda straplez gelinlik modellerinin üzerine daha fazla gidilmesinin ana nedenlerinden biriside yazın sıcakları oldu. Yaz sıcağına karşı duramayan gelinlerimiz artık bu konuda daha cüretkâr davranarak, rahatlamak amacıyla straplez gelinliklere yöneldi. Her gelin kendi düğününde rahat olmak ister. Bu yüzdende biraz dekolteli straplez gelinlikler gelinlerin bu isteğini tamamen karşılayabiliyor.

2019 straplez gelinlik modellerinde dikkat çeken ayrıntılardan biriside dantel işlemeler oldu. Eskiden daha çok dekolte üzerine ağırlık verilirken bu sene dantel işlemeler üzerinde daha fazla durulmuş. Bu sayede daha zarif bir görünüş ortaya çıkmış. Yani bu senenin gelinleri daha zarif gözükmeyi tercih ediyorlar. Bu yüzdende dantel işlemeleri tercih ediyorlar.

Kır düğünü yapmayı planlıyorsanız da straplez gelinlikler güzel bir tercih olacaktır. Çünkü açık hava düğünlerinde gelin daha rahat hareket etmek ister ve straplez gelinlikte bu isteklerine yanıt verebilir. Fakat straplez gelinlikleri tercih etmeden önce ilk olarak vücut tipinize dikkat etmeniz gerekir. Zira straplez gelinlikler dar vücutlu bayanlarda çok daha iyi durmaktadır.

REKLAM

adsense

Popüler Yayınlar

GELİNLİK MODELLERİ

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı