2019 Gelinlik Resimleri ve Modelleri

. . 1 yorum:

2019 Gelinlik Modelleri












2018’e girerken, yakın gelecekte evlilik planları olanlar için en özel gelinlik modelleri tasarlanmaya başlandı. 2019 gelinlik modelleri, Ankara moda evleri ve modacıları tarafından şimdiden hazırlanmaya başladı. Gelinlik firmaları, gelinlik çarşıları ve kişiye özel tasarımlar sunan gelinlik ustaları ile geleceğe dair, çok güzel fikirleriniz olabilir.

Tüm güzelliğinizi yansıtabilecek, en muazzam kumaşlar, çeşitli şekillerde değerlendirilerek, en doğru formda hazırlanıyor. Makasların, aktın forma dönüştüğü, dikiş kalıplarının en muazzam sanatlarını sunduğu ve el işlemelerinin en nitelikli dönemini yaşadığı, çok güzel bir yıla giriyoruz. Gelinlik modelleri bu sinyalleri veriyor.

Geleceğin En Şık Gelinlikleri
Yıldızları, eteklerinizde taşıdığınızı düşünebilirsiniz. Ya da gezegenlerin, civarınızda döndüğünü. Öyle ki, manyetik çekim gücünüzle, gezegenin en güzel gelini olabilirsiniz…

2019 gelinlik modelleri ile, yıldız ışıltıları hayat buluyor. İnci, boncuk ve Swarovski işlemelerin yerine; kristal ve elmas formatları alıyor. Işığın en güzel yansımasını sunan kristal taşlar ve evrende en muhteşem ışık yansımasını sunan elmas ışıltısı, gelinlik etek, bilek ve duvak kenarlarına işlenerek, en özel kıyafetiniz hazırlanıyor.

Geleceğin En Özel Duvakları

Omuzlardan, omurga sonuna kadar uzanan incecik tül kumaşların, kristal ve nano miniklikte ışıklar sunan işlemeleri ile şahane duvak modelleri, 2019 gelinlik modelleri için tasarlanıyor. Fazla detaydan kaçınılan duvaklarda, sade dantel işlemeleri, beyaz iş niteliğinde nakışlar, 2019 duvak modellerinin en çok kullanıldığı tema seçeneklerindendir.

1 yorum:

REKLAM

adsense

Popüler Yayınlar

GELİNLİK MODELLERİ

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı